Danone Institute: Yogurt in Nutrition Grant

שם: Danone Institute: Yogurt in Nutrition Grant
תאריך הגשה: 31/08/17
לאתר הקול הקורא
תיאור כללי:

Aim: projects focused on health benefits associated with yogurt consumption. Research focused in the following areas are particularly encouraged: - Mechanism of action - Biological effects of yogurt live ferments & fermentation products - Impact of yogurt consumption on gut microbiota - In adults and/or children. Funding: $30K for up to 2 years.

http://www.yogurtinnutrition.com/2017-call-for-yini-research-proposals-save-the-date/

מקור: זר
תקציב: $30K
מס' שנים למחקר: 2
איש קשר: Robi- 2152, roberg@trdf.technion.ac.il Iris- 1769, irisbr@trdf.technion.ac.il
תחומים: מדעי החיים ורפואה
סוג הקרן: הקרן אינה קרן תחרותית.
קרן ופרופילים משויכים: Danone ,פתוח לחברי סגל הטכניון בלבד. אנא התחבר\י כדי לצפות בפרופילי המימון של הקרן (בפינה הימנית העליונה).